Website is live!

Na een paar uren experimenteren (met WordPress) was de site eigenlijk vrij snel klaar. Vandaag heb ik op mijn Facebook pagina aangegeven een nieuwe website te hebben en is het dus ‘officieel’. Projectblik fotografie is online!

IMG_2462 
Ik ben er ook trots op het de site ‘ready’ is voor mobiele devices zoals smartphones en tablets. Ik ben er van overtuigd dat deze devices meer en meer gebruikt zullen worden door (toekomstige) bezoekers…. en dan moet de site er ook dan goed uitzien!

3 comments

  1. Update: na input van ‘kijkers’, is een aantal zaken aangepast: de ‘schreefletter’ is vervangen door een font wat beter aansluit bij de huisstijl; de projecten (en ook de links) zijn anoniem; de rechtermuisknop is uitgeschakeld.
    Heb je ook (kritische) input? Laat het gerust weten!

  2. Update: de Algemene voorwaarden zijn toegevoegd en ook is een contactformulier toegevoegd. Op deze manier is het nog makkelijker een mail naar me te sturen (het mailadres van de contactpagina heeft immers geen mailto functionaliteit).

  3. Update: Klein maar fijn… de site heeft z’n eigen favicon (het plaatje voor het webadres).

Comments are closed.